RESTO || RESTAURANT || SPECIALITEITEN


Plateau Royal 


Ruim assortiment aan schaal- en schelpdieren o.a. oesters, kreeft, krab, ..... (kan wijzigen volgens de seizoenen)

Assortiment de coquillages et crustacés comme huitres, homard, crabe,.....(peut changer selon les saisons)



Scampis met Look 9 st. - Scampis à l'ail 9 pc.

 

Kreeft 500gr. Belle Vue of Thermidor

Homard 500gr. Belle Vue ou Thermidor

 

Oesters - huitres


Zeeuwse Creusen

Natuur - Nature

Gegratineerd - Gratinées

Aziatsch Gemarineerd - Marinées Asiatique


Gillardeau's

Natuur - Nature

Grgratineerd - Gratinées

Aziatisch Gemarineerd - Marinées Asiatique

 

Mosselen - Moules

Natuur - Nature

Witte wijn - Vin Blanc

 

 



RESTO || RESTAURANT || MENU

Suggestiemenu 3 of 4 gangen ( verandert regelmatig)

Menu de suggestions 3 ou 4 Plats ( Change régulierement )

 

 

Aperitief van het huis

Vergezeld door diverse mondversnaperingen

°°°

Coquilles

BBQ knolselder | girolles | saus van ganzenlever

°°°

Kabeljauw

Geroosterde bloemkool | hazelnoot | polderaardappel

°°°

Pure Chocolade

Mango | specerijen | kokos

 

 

 

 

 

 

 

 

Aperitief maison

Accompagné avec des amuses

°°°

Coquilles

Céleri rave BBQ | girolles | Sauce de foie gras

°°°

Cabillaud

Chouxfleur grillé | noisettes | pomme de terre

°°°

Chocolat Pure

Mangue | épices | nois de coco

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuze menu - Menu au choix

 

VoorgerechtenGarnaalkroketten / Croquettes crevettes

EntréesVitello tonato

Scampis look / Scampis à l’ail

 

°°°

HoofdgerechtenFilet Mignon “Wit-Blauw”

Plats principauxKabeljauw / Cabillaud

 

°°°

DessertsDame Blanche

Verwenkoffie / Café “Gourmand”

 

 

 

   

 
 

 

 

 
 

 

 

RESTO || RESTAURANT || VOORGERECHTEN



Scampis look 6st. - Scampis à l'ail 6pc.

 

Garnaal kroketten 2st. - Croquettes crevettes 2pc.

 

Vissoep "Victory" - Vangst van de dag met rouille en toast

Soupe de poisson "Victory" - Pêche du jour avec rouille et toast

 

Vitello Tonato - Traag gegaard kalfsvlees met saus van tonijn en tuinkruiden

                    - Fines tranches de veau avec sauce au thon et herbes du jardin

 

Huis gemarineerde zalm - Saumon mariné

 

1/2 Kreeft met citroen, peterselie en boter

1/2 Homard avec citron, peterselie et beurre

 

RESTO || RESTAURANT || SALADES


Tomaat garnaal - Tomates crevettes

 

Salade Geitenkaas - Rucola/Peer/Gekarameliseerde noten/Rode biet

Salade Fromage de chèvre - Rucola/Poire/Noix caramélisées/Bétrave rouge

 

Salade Schotse zalm - Dille/Dressing van gebrande citroenen

Salade saumon - Aneth/Dressing de citrons grillés

 

Cesar salade - Hoevekip/Spek/Croutons/Hoeve ei/Parmezaan

                   - Poulet fermier/Lardons/croutons/oeuf/Parmesan

 

RESTO || RESTAURANT || OESTERS

Volgens levering – selons arrivages

CREUSEN – CREUSES  

 

 

 Natuur - Nature

 

 Gegratineerd - gratinées

 
 Aziatisch gemarineerd - Marinées Asiatique  
     
   
Gillardeau's  
   
Natuur - Nature  
Gegratineerd - Gratinées  
 Aziatisch gemarineerd - Marinées Aziatique  
   
   
   
   
   
   

RESTO || RESTAURANT || KREEFT

KREEFTBEREIDINGEN – PREPARATIONS DE HOMARDS  
Kreeft – Homard 'Belle Vue'  500 gr  
Kreeft – Homard 'Thermidor'  500 gr  
   
                           
   
   
   

RESTO || RESTAURANT || MOSSELEN

MOSSELEN – MOULES  
Mosselen natuur – Moules nature  
Mosselen in witte wijn – Moules au vin Blanc  
   
   
   
   
   

RESTO || RESTAURANT || VISGERECHTEN

 Slibtongen met salade, tartaarsaus en frieten

Solettes avec salade, sauce tartare et frittes

 

 Zeetong 500gr. met salade, tartaarsaus en frieten

Sole Meunière avec salade, sauce tartare et frittes 

 

 Kabeljauwhaas met handgepeelde garnalen, polderaardappel en mousseline

Filet de cabillaud avec crevettes grises, pommes de terre et mousseline

 

 Bouillabaise - Vangst van de dag met rouille en toast

                   - Pêche du jour avec rouille et toast

 

 Bouillabaise "Victory" Met 1/2 Kreeft en langoustine

                                Avec 1/2 Homard et langoustine

 
     
   
   
   
   
   
   

RESTO || RESTAURANT || VLEESGERECHTEN


Filet Mignon 250 gr. "Belgisch Wit Blauw" Sausen:Peper, Champignon of Béarnaise

Filet Mignon 250 gr. "Blanc Bleu Belge" Sauces:Poivre, Champignon ou Béarnaise

 

 Ierse Rib Eye 350 gr. Sausen:Peper, Champignon of Béarnaise

Entrecôte Irlandaise 350 gr. Sauces:Poivre, Champignon ou Béarnaise

 

 Handgesneden Steak Tartaar met frieten en savora mosterd

Steak Tartare coupé à la main avec frittes etb moutarde savora

 

 Vol au vent met frieten, salade en mousseline

Vol au vent avec frittes, salade et mousseline

 

 

 

 Varkenswangen traag gegaard in "Leffe"

Carbonades Flamandes à la "Leffe"  

 
   
 Op aanvraag en suggesties gerijpt vlees   
 Sur demande et en suggestions viandes spéciales mûri  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
VOOR DE KLEINTJES / POUR LES PETITS  
   

 Filet Mignon 125 Gr."Belgisch Wit Blauw" met salade en frieten

                             "Bleu Blanc Belge" avec salade et frittes

 

 Mosselen natuur met mosselsaus en frieten

Moules natures avec sauce moules et frittes

 
 Spaghetti Bolognaise  

 Kipfilet met frieten en appelmoes

Filet de poulet avec frittes et compotte de pommes

 

 Garnaalkroket 1st.

Croquette crevettes 1 pc.

 
   
   
   

restaurant

VICTORY Restaurant - Bar

Franchommelaan 60 (haven)
8370 Blankenberge

T 050 41 44 79
E info@restovictory.be

DEEL ONZE FACEBOOKPAGINA
EN WIN EEN OPENINGSMENU VOOR 2 PERSONEN

Terug open sinds 14 December 2018